18. 5. 2020 – 22. 5. 2020

Základní škola Karla staršího ze Žerotína Bludov

Jídelníček

Změna jídelníčku vyhrazena

18. 5. 202022. 5. 2020


Pondělí

Přesnídávka: Chléb s máslem, strauhaný sýr, zelenina, čaj (1A,7)

Polévka : Kuřecí vývar s těstovinou (1A,9)

Oběd 1: Vepřová pečeně, špenát, brambory, mléko (1A,3)

Svačina: Chléb, cizrnová pomazánka, ovoce, džus (1A,7)


Úterý

Přesnídávka: Rohlík, pomazánka z krabích tyčinek, zelenina, čaj (1A,7,10)

Polévka: Koprová (1A,3,7)

Oběd 1: Zapečené těstoviny s vepřovým masem a zeleninou, rajčatový salát, nápoj (1A,3,7,9)

Svačina: Mramorové řezy, kakao, ovoce (1A,3,7)


Středa

Přesnídávka: Chléb ve vajíčku, zelenina, čaj (1A,3,7)

Polévka : Zeleninová s kuskusem (1A,9)

Oběd 1: Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, kysané zelí, ovoce, nápoj (1A,3,7)

Svačina: Přesnídávka s piškoty, džus (1A)



Čtvrtek

Přesnídávka: Chléb, pomazánka z kuřecího masa, zelenina, čaj (1A,7)

Polévka: Vločková (1C,9)

Oběd 1: Holandský řízek, bramborová kaše, kompot, nápoj (1A,3,7)

Svačina: Chléb s máslem, vařené vejce, ovoce, džus (1A,7)


Pátek

Přesnídávka: Chléb, šunková pěna, zelenina, čaj (1A,7)

Polévka : Rajčatová s kapáním (1A,3,7)

Oběd 1: Hovězí maso na slanině, rýže, jogurt, nápoj (1A,7)

Svačinka: Jogurt, rohlík, ovoce, džus (1A,7)



Obsažené alergeny: 1-obiloviny obsahující lepek,2-korýši,3-vejce,4-ryby,5-podzemnice olejná,6-sojové boby,7-mléko a výrobky z něj,8-skořápkové plody,9-celer,10-hořčice,11-sezamová semena,12-oxid siřičitýsiřičitany,13-vlčí bob(lupina),14-měkkýši

1A-lepek pšeničný 1B-lepek žitný 1C-lepek ovesný