Pondělí
Přesnídávka: Sýrová bulka, zelenina, čaj (1A, 7)
Polévka: Rybí s řapíkatým celerem (1A, 9 )
Oběd 1: Boloňské špagety, ovoce, nápoj, (1A, 7)
Svačina: Chléb, fazolová pomazánka s masem, zelenina, džus (1A, 7)
Úterý
Přesnídávka: Leštinský chléb, pomazánka z kuřecího masa, zelenina, čaj (1A, 7)
Polévka: Ze zeleného hrášku (1A, 7 )
Oběd 1: Španělský ptáček, bramborová kaše, kompot, nápoj (1A, 3, 7 )
Oběd 2: Kuskusové krůtí rizoto, kompot, nápoj, (1A, 7, 9 )
Svačina: Chléb, avokádová pomazánka, ovoce, džus (1A, 3, 7)
Středa
Přesnídávka: Loupák, bílá káva, ovoce, čaj (1A, 7)
Polévka: Gulášová (1A )
Oběd 1: Kuřecí stehno na zázvoru, rýže, rajčatový salát, nápoj (1A, 7 )
Svačina: Chléb, budapešťská pomazánka, zelenina, džus (1A, 7)
Čtvrtek
Přesnídávka: Veka, pomazánka z rybiček v tomatě, zelenina, čaj (1A, 4, 7)
Polévka: Hovězí se sýrovým kapáním (1A, 3, 7, 9)
Oběd 1: Vepřová kýta, žampionová omáčka, brambory, nápoj (1A, 7 )
Oběd 2: Zahradnická sekaná, brambory, obloha, nápoj (1A, 3, 7 )
Svačina: Chléb s máslem, plátkový uzený sýr, ovoce, džus (1A, 7)
Pátek
Přesnídávka: Chléb, pomazánka celerová s jablky, zelenina, čaj (1A, 7)
Polévka: Z červené čočky (1A )
Oběd 1: Smažené vdolky, ovoce, mléko (1A, 3, 7)
Svačina: Rohlík, pomazánkové máslo, rajče, džus (1A, 7)
Oběd 2 se vaří pouze pokud počet porcí bude větší než 20.
Obsažené alergeny: 1-obiloviny obsahující lepek,2-korýši,3-vejce,4-ryby,5-podzemnice olejná,6-sojové boby,7-mléko a výrobky z něj,8-skořápkové plody,9-celer,10-hořčice,11-sezamová semena,12-oxid siřičitýsiřičitany,13-vlčí bob(lupina),14-měkkýši
1A-lepek pšeničný 1B-lepek žitný 1C-lepek ovesný