Změna jídelníčku vyhrazena.
Základní škola Karla staršího ze Žerotína Bludov
Pondělí
Přesnídávka: Vánočka, kakao, ovoce, čaj (1A, 7)
Polévka: Hrstková (1A, 9)
Oběd 1: Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík, tvaroh, nápoj (1A, 3, 9 )
Svačina: Chléb s máslem, plátkový sýr, zelenina, džus (1A, 7)
Úterý
Přesnídávka: Chléb, pomazánka z krůtího masa, zelenina, čaj (1A, 7)
Polévka: Z rybího filé (1A, 4, 7 )
Oběd 1: Vepřová pečeně, špenát, brambory, mléko (1A, 7)
Oběd 2: Halušky se zelím a uzeným masem, mléko ( 1A, 7)
Svačina: Chléb, pomazánka rozhuda, ovoce, džus (1A, 7)
Středa
Přesnídávka: Chléb, lososová pomazánka, zelenina, čaj (1A, 3, 7)
Polévka: Hovězí s drožďovými knedlíčky (1A, 3, 9 )
Oběd 1: Kuřecí stehno pečené, bramborová kaše, kompot, nápoj (1A )
Svačina: Rohlík s máslem, banán, džus (1A, 7)
Čtvrtek
Přesnídávka: Žitný chléb, pomazánka celerová s Lučinou, zelenina, čaj (1A, 7, 9)
Polévka: Z kysaného zelí se šunkou (1A, 7 )
Oběd 1: Hovězí roštěná přírodní, rýže, mrkvový salát, nápoj (1A, 7 )
Oběd 2: Špagety po boloňsku, nápoj (1A, 7)
Svačina: Chléb, pomazánka ze sóji, ovoce, džus (1A, 4, 7)
Pátek
Přesnídávka: Chléb ve vajíčku, zelenina, čaj (1A, 3, 7)
Polévka: Bramborová (1A )
Oběd 1: Fazolový guláš s masem, chléb, ovoce, nápoj (1A, 7)
Svačina: Přesnídávka s piškoty, džus (1A, 7)
Oběd 2 se vaří pouze pokud počet porcí bude větší než 20.
Obsažené alergeny: 1-obiloviny obsahující lepek,2-korýši,3-vejce,4-ryby,5-podzemnice olejná,6-sojové boby,7-mléko a výrobky z něj,8-skořápkové plody,9-celer,10-hořčice,11-sezamová semena,12-oxid siřičitýsiřičitany,13-vlčí bob(lupina),14-měkkýši
1A-lepek pšeničný 1B-lepek žitný 1C-lepek ovesný