Základní škola Karla staršího ze Žerotína Bludov
Změna jídelníčku vyhrazena.
Pondělí
Přesnídávka: Chléb, tvarohová s rajčaty, zelenina, čaj (1A, 7)
Polévka: Uzená s kroupami (1A, 9)
Oběd 1: Bratislavské vepřové plecko, těstoviny, nápoj (1A, 9 )
Svačina: Rohlík s džemem, ovoce, džus (1A, 7)
Úterý
Přesnídávka: Chléb, pomazánka z tofu, zelenina, čaj (1A, 6, 7)
Polévka: Mrkvová (1A )
Oběd 1: Hovězí pečeně na slanině, rýže, salát z červené řepy (1A, 7)
Svačina: Chléb, fazolová pomazánka , ovoce, džus (1A, 7)
Středa
Přesnídávka: Žitný chléb, pomazánka z vepřového masa, zelenina, čaj (1A, 7)
Polévka: Koprová (1A, 3, 7 )
Oběd 1: Rybí filé smažené, bramborová kaše, kompot, nápoj (1A, 3, 4, 7)
Svačina: Chléb, zeleninová pomazánka, ovoce, džus (1A, 7)
Čtvrtek
Přesnídávka: Chléb, pomazánka vaječná se šunkou, zelenina, čaj (1A, 3, 7)
Polévka: Hrachová (1A)
Oběd 1: Domácí buchty tvarohové, kakao, ovoce (1A, 3, 7 )
Svačina: Veka, bylinkové máslo, zelenina, džus (1A, 7)
Pátek
Přesnídávka: Chléb, pomazánka z rybího filé, zelenina, čaj (1A, 4, 7)
Polévka: Vločková (1A, 7 )
Oběd 1: Vepřové výpečky, kysané zelí, brambory, nápoj (1A, 7)
Svačina: Chléb, špenátová pomazánka, ovoce (1A, 7)
Oběd 2 se vaří pouze pokud počet porcí bude větší než 20.
Obsažené alergeny: 1-obiloviny obsahující lepek,2-korýši,3-vejce,4-ryby,5-podzemnice olejná,6-sojové boby,7-mléko a výrobky z něj,8-skořápkové plody,9-celer,10-hořčice,11-sezamová semena,12-oxid siřičitýsiřičitany,13-vlčí bob(lupina),14-měkkýši
1A-lepek pšeničný 1B-lepek žitný 1C-lepek ovesný