Mikulášský volejbal

Tak jako každý rok i letos proběhl další ročník volejbalového turnaje pro rodiče a přátele naší školy. Ve středu 6. 12. 2023 jsme se sešli v tělocvičně už po patnácté. Turnaje se zúčastnil nečekaně velký počet hráčů, proto jsme se rozdělili do pěti družstev. Vybrali jsme vždy dva mužské zástupce do každého družstva a ti si vylosovali podle barev své spoluhráčky do týmu. Hrály se vždy dva zápasy do patnácti bodů na dva vítězné míče. Výsledky se průběžně zapisovaly do tabulky. Po odehrání všech zápasů každý s každým jsme přistoupili k vyhodnocení.

Tento rok se sešli skvělí hráči, kteří podávali vynikající výkony. Všechny zápasy byly velmi vyrovnané, výměny dlouhé a všichni chtěli proměnit každý míč ve svůj prospěch. Začalo se hrát v 17:00 a poslední zápas se odehrál před 22:00 hodinou.

Poděkování patří všem místním hráčům, ale také hráčům z blízkého okolí – ze Zábřehu a Šumperka, kteří přišli podpořit svou účastí letošní ročník. Věříme, že se jim u nás líbilo a příští rok se znovu opět sejdeme a zahrajeme si tak skvělý volejbal jako letos. Šestnáctému ročníku zdar!!!

Irena Dokoupilová a Blanka Pavelková